Retailerul PROFI, care are o reţea de peste 1.600 de magazine proprii și partener, îşi consolidează parteneriatul pe termen lung cu Logicor, jucător în domeniul dezvoltării și managementului de proiecte logistice, printr-un acord de prelungire a contractului de închiriere pentru spațiul de depozitare de 52.000 m2 din parcul logistic Logicor Ploiești. Acordul a fost asistat de JLL România.

PROFI activează în parcul logistic Logicor Ploiești de 10 ani, timp în care parcul și-a extins capacitatea de două ori pentru a susține ritmul accelerat de creștere. „În extinderea rețelei noastre, apreciem existența unei baze de parteneri profesionști care acționează în mod consecvent în sprijinul creșterii și calității. Logicor Ploiești se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem și, prin urmare, ne bazăm pe el pentru anii următori”, a declarat Gaetan Pacton, CEO PROFI, completat de Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România: „Apreciem parteneriatul pe termen lung cu PROFI și ne menținem angajamentul de susținere în strategia ambițioasă de creștere în România. Logicor Ploiești este bine poziționat, de ultimă generație și adaptat nevoilor clientului, ce deservește strategic rețeaua națională de distribuție PROFI.”

În prezent, portofoliul Logicor România depășește 260.000 m2 de spații de depozitare clasa A din care 82.000 m2 dezvoltați și livrați în ultimele 18 luni. Terenurile deținute de Logicor și autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 m2 în centre economice cheie din întreaga țară.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut