Profi va încheia 2023 cu 1.400 magazine partener. Atingerea acestui prag confirmă încă o dată că Profi are expertiza necesară pentru a dezvolta pe mai departe acest proiect, este de părere Marius Duval, Director de Dezvoltare magazine partener Profi.

“Suntem mândri de partenerii noștri și de rezultatele pe care le-am realizat împreună. De-a lungul timpului, am trăit experiențe frumoase și ne-am bucurat de realizări, dar au fost și momente dificile pe care am reuşit să le depăşim cu brio. Consider că asta face ca Proiectul Partener Profi să fie unul de succes. Pe lângă pachetele financiare, oferim siguranță prin faptul că partenerii sunt sprijiniți și îndrumați şi oferim diversitate prin varietatea de formate de magazin cu care lucrăm. Vom continua și anul viitor să extindem numărul partenerilor.“

Există parteneri care gestionează unul sau mai multe magazine. Toate părțile implicate în acest program au de câștigat, deoarece clienții se bucură de o atmosferă mai plăcută și servicii mai bune la cumpărături.

De la 15%, cât reprezentau aceste magazine în 2019, au ajuns azi să  reprezinte 80%, cu o medie de creștere anuală de peste 300 de noi magazine în parteneriat.

Odată acceptați în program, partenerii primesc spre gestionare un magazin operațional, cu procese și proceduri gata implementate. Ei nu trebuie să cheltuiască nimic pentru identificarea, închirierea și amenajarea spațiului, iar în cazul preluării unui magazin cu vechime, acesta are deja o bază formată de clienți fideli. Totodată, beneficiază de notorietatea Profi și de strategia de marketing și atragere a clienților, fără a plati taxe de marketing. Noul Partener nu trebuie să se preocupe nici în privința fluxului de numerar pentru aprovizionarea cu marfă, Profi preluând această activitate complexă. Atât Partenerilor, cât și personalului lor, le sunt asigurate sesiuni de pregătire în cadrul acestui program lansat în urmă cu mai bine de zece ani, într-un model de business care și-a demonstrat pe deplin viabilitatea.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut