Profi face cumpărăturile mai accesibile prin asocierea cu Tazz, care va livra direct la domiciliu ceea ce oamenii își doresc din magazine.

“În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecărui client în funcție de nevoile sale”, declară Cătălin Pavel, IT Digital&Data Director Profi.  “Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă. Prin această nouă colaborare, nu doar că ne extindem ofertele, ci ne și asigurăm că utilizatorii se pot bucura de confortul de a avea produsele preferate de la Profi livrate direct la ușa lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, din confortul propriei case clienții au acces la o gamă diversă de produse Profi, inclusiv din categoriile de la coffee corner.

Colaborarea dintre Profi și Tazz oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj-Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iaşi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut