Magazinele Profi vin în sprijinul consumatorilor prin înrolarea voluntară și gratuită a produselor marcă proprie în cadrul aplicației InfoCons.

Astfel, consumatorii au la dispoziție întreaga gamă de produse marcă proprie Profi pe care le pot scana cu ajutorul Aplicației Gratuite InfoCons pentru a afla imediat:

  • Ingredientele produsuluiscanat;
  • Numărul și tipul aditivilor alimentari;
  • Numărul și tipul alergenilor din produsul scanat;
  • Valorile nutriționale (cantitatea de sare, zahăr și calorii);
  • Calculator în care se poate insera cantitatea de produs consumată pentru a afla instant cantitatea de sare și zahăr, numărul de calorii precum și activitățile sportive necesare pentru arderea caloriilor (mers, alergare și bicicletă).

Aplicația InfoCons, unică la nivel internațional, este disponibilă în 33 de limbi, inclusiv limbile minorităților și limba ucraineană.

Aplicația InfoCons cuprinde peste 3.000.000 de produse agroalimentare, cosmetice, electronice și electrocasnice şi oferă acces direct la:

  • Scanarea codului QR de pe etichetele energetice ale produselor electrocasnice și ale dispozitivelor electronice pentru aflarea informațiilor precum: consumul de energie, clasa energetică, producător, caracteristici tehnice, compararea cu alte produse similare, reciclare.
  • Scanarea codurilor de bare ale produselor agroalimentare pentru a afla ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari, alergeni, cantitatea de zahăr, sare, calorii;
  • Numerele utile și de urgență la nivel local, național și internaționalprecum: Ambulanță, Poliție, Protecția Consumatorilor, Pompieri, Poliția de Frontieră, Turism, DSP, Primărie, Mediu, Telecomunicații etc .
  • Alerte rapide pentru produse alimentare și nealimentare la nivelul UE, actualizate zilnic: ţări vizate, grad de risc, descrieri explicite ale produselor, tipuri de alerte, imagini cu produsele vizate.

Aplicația InfoCons este disponibilă gratuit pentru toate sistemele de operare: IOS, Android și Huawei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare