Operatorul portuar și partenerul din lanțul de aprovizionare pentru părțile interesate de marfă, PSA International, a semnat un acord pentru achiziția a 75% din acțiunile Alişan Logistics, care se concentrează pe soluții de transport pentru bunuri de larg consum, produse chimice, automotive și afaceri agricole. Când tranzacția va fi finalizată, Alişan va fi parte a ramurii de soluții de marfă, PSA BDP.

Cu sediul central în Istanbul, Alişan este un furnizor turc de servicii de logistică, deținut de o familie. Cu peste 1.600 de angajați și 39 de depozite situate în vecinătatea producătorilor de produse chimice, portofoliul său de servicii include distribuție internațională și internă de produse ambalate, distribuție de produse lichide și uscate în vrac, operațiuni de depozitare și servicii cu valoare adăugată. „Prin investiție, PSA va beneficia de prezența puternică a Alişan în Turcia, cu expertiza sa locală în logistică contractuală și distribuție internă”, a spus Tan Chong Meng, CEO PSA Group. Alişan, la rândul său, va beneficia de acces la rețeaua PSA de terminale de mare adâncime, feroviare și interioare din întreaga lume, la depozite, logistică și servicii maritime, precum și la expertiza globală în servicii end-to-end din lanțul de aprovizionare.

În prezent, tranzacția este supusă aprobărilor oficiale din partea autorităților relevante.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut