Proprietarul și dezvoltatorul de spații industriale și logistice, CTP, a extins parteneriatul cu furnizorul de servicii de e-fulfillment și soluții personalizate de logistică, QeOPS. Prin această extindere, QeOPS și-a crescut suprafața de depozitare în CTPark Bucharest la aproximativ 15.000 m2.

Furnizorul de servicii de e-fulfillment QeOPS se bazează pe sinergiile cu Cargus, compania de curierat care a intrat în acționariatul QeOPS și cu ajutorul căreia poate oferi servicii complete pe zona de distribuție finală, de la servicii logistice complexe, până la servicii de curierat, reducând timpul pentru preluarea coletelor. „Partenerii CTP au posibilitatea de a se extinde imediat. Este și cazul QeOPS, o companie extrem de dinamică în ultimii trei ani. Am început colaborarea în 2019, iar anul acesta, QeOPS a făcut pasul către un spațiu de 2,5 ori mai mare decât cel inițial, cu aproape 15.000 m2 astăzi. Creșterea a fost susținută și de infuzia de capital adusă de Cargus, prezent de asemenea în CTPark Bucharest”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

CTPark Bucharest a evoluat de la logistica mare către unitățile mai mici de last mile, curierat, e-commerce și retail în general, fiind amplasat în zona de vest a Bucureştiului. Este un parc cu rezidenți diferiți, de la prăjitorie de cafea artizanală și tipografie, la distributori de utilaje agricole, de feronerie, sisteme de răcire și încălzire, acoperișuri, distribuitori online de cosmetice, de aparatură medicală și până la producători de sisteme captare ape pluviale și profile rigips.

CTPark Bucharest este în continuă dezvoltare și are în prezent în faza de autorizare și execuție 5 centrale fotovoltaice cu o capacitate totală  instalată de 2.9 MW care vor produce anual 3.811 MWH (echivalentul necesarului anual a peste 2.000 de gospodării), cantitate care urmează să fie distribuită cu prioritate către chiriași. „Am ales CTPark Bucharest datorită amplasării strategice și facilităților, care răspund perfect nevoilor noastre de dezvoltare. Am ținut cont de starea de bine a angajaților şi de apropierea de hub-ul Cargus. În acest moment, avem peste 50 de clienți, companii medii și marii, care depozitează în spațiile noastre produse diverse, de la ace de cusut, până la electrocasnice de mari dimensiuni, cu o rată a erorilor la picking și ambalare de doar 4:1.000.000. Cu ajutorul tehnologiilor și sistemelor QeOPS si Cargus, clienții beneficiază de un pachet complex de servicii și soluții logistice și last mile”, a declarat Paul Copil, fondator & CEO al QeOPS.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare