Quicktron Robotics, un puternic pionier în industria robotică, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu Total Technologies®, consultant de afaceri și integrator de soluții digitale cu o expertiză de peste 30 de ani pe piața tehnologică din România. Această colaborare reprezintă un pas semnificativ în oferirea de soluții digitale complete de colectare și procesare pentru o gamă largă de industrii.

Total Technologies®, adesea salutată drept “o companie a viitorului” de către experții din industrie, este specializată în integrarea colectării automate a datelor, tehnologiei bazate pe recunoaşterea vocală, RFID, roboților autonomi și colaborativi. Cu o istorie de trei decenii, Total Technologies a furnizat în mod constant soluții inovatoare și de ultimă generație companiilor din diverse sectoare, inclusiv Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozitare, FMCG, Sănătate și altele.

Această colaborare aduce împreună tehnologiile Quicktron Robotics și experiența extinsă în integrarea digitală a Total Technologies®. Prin combinarea forțelor, cele două companii își propun să revoluționeze industriile, oferind soluții complete care îmbunătățesc eficiența, productivitatea și excelența operațională generală, abordând provocările lanțului de aprovizionare din zilele noastre.

Quicktron Robotics este cunoscută pentru angajamentul său de a depăși limitele automatizării și robotică. “Suntem entuziasmați de posibilitățile pe care această colaborare cu Total Technologies® le deschide pentru Quicktron”, a declarat Yang Wei, CEO al Quicktron Robotics. “Experiența și expertiza lor extinse în integrarea soluțiilor digitale se potrivesc perfect ofertelor noastre de robotică. Această colaborare ne va permite să oferim clienților soluții complete, pregătite pentru viitor, care să răspundă nevoilor în evoluție ale industriei lor.”

Total Technologies® împărtășește entuziasmul pentru această colaborare. “Parteneriatul cu Quicktron Robotics ne permite să combinăm înțelegerea soluțiilor digitale cu tehnologiile de robotică de ultimă generație”, a declarat Giani Iancu, CEO al Total Technologies®. “Împreună, putem oferi soluții care nu numai că satisfac cerințele actuale ale clienților, dar îi poziționează și pentru succes în anii ce vor veni.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut