Dezvoltatorul, proprietarul și administratorul de proprietăți industriale și logistice, CTP, și-a extins parteneriatul cu operatorul logistic Raben Group, adăugând Oradea ca a patra locație Raben Logistics România în portofoliul CTP România și ajungând la un total de 15.000 m2 în întreaga țară.

În cadrul CTPark Oradea Cargo Terminal, care include primul terminal cargo aerian din România, Raben Group a semnat un contract de închiriere pentru un depozit inovator de mare capacitate, cu o suprafață de 1.300 m2, potrivit nevoilor diversificate ale clienților săi. „Parteneriatele pe termen lung sunt posibile datorită dimensiunii portofoliului nostru (în România, dar și în Europa), datorită fiabilității cu care livrăm aceeași calitate în tot portofoliul, dar și obiectivului nostru de a construi relații de tip win-win pe termen lung cu clienții. Suntem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi, dar îndrăznim să spunem şi că ne aducem clienții parteneri acolo unde suntem noi – ceea ce este și cazul Raben la Oradea”, a declarat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager CTP România.

Terminalul Cargo CTPark Oradea, construit pe un teren de 14,4 hectare, include trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de peste 60.000 m2 și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Situat în vestul României, la doar 10 km de punctul de frontieră Borș, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de o legătură directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu marile orașe învecinate, precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta. „Datorită dezvoltării dinamice a sucursalei din Oradea, căutam o capacitate de depozitare nouă și modernă, iar investiția CTP a creat o astfel de oportunitate. Noul depozit din Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei interne, dar și de conectare a României cu piețele occidentale, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest”, a declarat Tomasz Nieżwicki, Directorul Regiunii CEE, Raben Group.

Prin înființarea acestui nou centru de distribuție în Oradea, Grupul Raben ocupă acum un total de 15.000 m2 de spațiu de depozitare în patru parcuri din portofoliul CTP România, grupul fiind prezent și în parcurile CTP din București, Sibiu și Timișoara.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut