Începând cu 2 iunie, Rail Cargo Group a dublat frecvența conexiunii TransFER Curtici – Istanbul în ambele direcții, la două curse dus-întors pe săptămână. Această conexiune directă între România și Turcia creează soluții logistice ideale pentru transporturile continentale.

Cu două curse dus-întors pe săptămână, conexiunea TransFER oferă o frecvență crescută între Curtici și Istanbul care permite o legătură rapidă între cele două regiuni economice, cu un timp de tranzit competitiv de numai 72 de ore.

Cu un orar fix și un timp atractiv de tranzit, TransFER creează o conexiune directă cu Halkali, un important terminal internațional de marfă din Turcia. La urma urmei, Istanbulul este un nod important de transport de marfă pe Drumul Mătăsii de Sud pentru transportul între Europa și Asia, conectând nodurile economice din Europa de Vest cu țările din Europa de Sud și Sud-Est.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare