Rangel Logistics Solutions a anunțat că își va consolida conexiunile cu Turcia, creând un triunghi logistic cu Portugalia și Spania care va promova transportul în Mediterana, anunță Novologistica. Parteneriatul strategic cu compania Ekol Logistics va permite Rangel să ofere soluții zilnice Turciei, rezultând o reducere a timpilor de transport. „Suntem două grupuri logistice de top în sectorul transporturilor și logisticii și am identificat oportunitatea de a implementa o linie multimodală între Portugalia și Turcia care reduce timpul de transport la 60 de ore”, subliniază Nuno Rangel, CEO al Rangel Logistics Solutions.

Coridorul creat este o simbioză între transportul rutier și maritim efectuat cu camionul între Portugalia și Spania (24 de ore) și cu vaporul între Spania și Turcia (60 de ore), care oferă clientului un serviciu zilnic iberic și trans-mediteranean cu Turcia pentru import și export.

„O parte a strategiei Ekol este de a oferi cea mai bună soluție intermodală care să conecteze Europa de Vest cu Turcia și Orientul Mijlociu și de aceea suntem mulțumiți de parteneriatul cu Rangel. Sperăm că şi clienții noștri își vor consolida poziția pe piață grație acestor noi soluții”, spune Ahmet Musul, CEO Ekol Logistics

În acest fel, compania de transport rutier Rangel combină inovația cu sustenabilitatea, ca urmare a implementării sistemului său de management al mediului și energiei. „Această nouă linie intermodală va economisi 610.000 de litri de motorină și 900.000 kg de emisii de CO2 pe lună, reducând substanțial amprenta de mediu pe acest traseu lung”, spune Nuno Rangel.

Rangel a anunțat și noi conexiuni cu Olanda anul acesta, oferind patru legături terestre săptămânale din Portugalia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare