În decembrie 2021, un șofer profesionist care lucra pentru o firmă de transport din Lyon, Franţa, a fost verificat pe A6 de poliţia rutieră pentru că vorbea la telefon în timp ce conducea. În urma controlului mai amănunţit, şoferul a reuşit performanţa de a cumula amenzi în valoare de aproape 20.000 de euro, pentru un număr de 37 de nereguli, relatează Routiers.com.

Verificarea amănunţită a tahografului și a cardului tahograf a scos la iveală că şoferul nu respectase o serie de reglementări sociale europene referitoare, în special, la conducerea fără card, la conducerea neîntreruptă și la nerespectarea regulamentului AETR. În total, şoferul a strâns 22 de sancţiuni clasa a 5-a și 13 sancţiuni clasa a 4-a. Cuantumul total al amenzilor a fost impus firmei lioneze de transport, angajatorul şoferului care a încălcat în mod flagrant legislaţia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare