Dezvoltatorul și proprietarul de spații industriale și logistice din Europa, CTP, l-a recrutat pe Harry Bannatyne în rolul de Group Head of Client Relations, urmând să fie responsabil, de la sediul companiei din Praga, de toate relații cu clienții CTP la nivel de grup. Harry Bannatyne a lucrat anterior în compania de consultanță imobiliară Colliers, ca partener și director regional pentru sectorul de industrial. Înainte de Colliers, Harry a lucrat în Jones Lang La Salle (JLL), ca National Director, Head of Industrial Agency, acoperind Cehia și Slovacia.

„CTP a avut o relație lungă și fructuoasă cu Harry Bannatyne în rolurile sale anterioare de consultant imobiliar. Cunoașterea piețelor imobiliare industriale și logistice din Europa Centrală și de Est, precum și a rețelei de networking, sunt impresionante și îl poziționează excelent pentru a coordona relațiile cu clienții grupului nostru și pentru business development cu potențiali clienți. Aproximativ trei din patru noi contracte de închiriere sunt generate din baza noastră existentă de chiriași, astfel încât relațiile puternice cu clienții și serviciile sunt absolut esențiale pentru modelul de creștere dinamică, de success, al CTP”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

CTP este prezent în nouă țări, având un portfoliu de 7,1 milioane m2 de spații industriale și logistice, din care aproximativ 2 milioane m2 în România, a doua cea mai mare piață a grupului, CTP România reprezentând aproape 30% din întregul portfoliu. „CTP a fost pionier în dezvoltarea logisticii moderne și a parcurilor industriale în ECE, cu certificări de ultimă generație în domeniul sustenabilității, astfel încât alăturarea în echipa CTP a fost un pas firesc în cariera mea. Sunt nerăbdător să contribui la dezvoltarea în continuare a grupului și la consolidarea relațiilor cu clienții, extinzând conceptele CTP de lider pe piața din Europa Centrală și de Est și nu numai”, a declarat Harry Bannatyne, Group Head of Client Relations CTP.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare