Holdingul turc FLO Retailing a devenit proprietarul diviziei ruse Reebok, potrivit Kommersant.

Holdingul turc FLO Retailing, care dezvoltă mărcile US Polo Assn., Lumberjack și Reno, a achiziționat divizia rusă a lanțului de îmbrăcăminte şi încălţăminte sportivă Reebok. FLO a primit astfel peste 100 de magazine Reebok, care ar putea valora, potrivit estimărilor, aproximativ 1,5 miliarde de ruble (circa 22 de milioane de euro). Însă Mikhail Burmistrov, CEO al Infoline-Analytics, consideră că Reebok și-a vândut afacerea din Rusia pentru o sumă de trei ori mai mică, de 500 de milioane de ruble (7,4 milioane de euro).

După cum a raportat ediția turcă Yeni Safak pe 12 mai, Reebok a semnat un acord cu FLO, în baza căruia concernul turc va fabrica produse de marcă pentru 12 țări. De asemenea, încă de anul trecut, s-a raportat că FLO doreşte să intre pe piața rusă și să dezvolte aici în special mărcile Kinetix, Polaris și Nine West.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare