Marea Britanie a avertizat că în următoarele săptămâni vor fi blocaje pe M2, care este drumul care leagă interiorul țării de porturile de transport maritim din zona Kent și Eurotunnel, pentru a părăsi țara. Însă nu comentează şi soluțiile pe care urmează să le pună în aplicare pentru a evita cozile care s-au format, de exemplu, de Paște.

Regatul Unit a avertizat că se așteaptă să apară un nivel ridicat de aglomerație în zona Kent în următoarele weekend-uri din cauza afluxului de vehicule care urmează să părăsească țara. Aceasta este zona în care se află Eurotunnelul și porturile de îmbarcare pentru a returna camioanele pe continent. Şoseaua M2 va suferi cozi uriașe dacă guvernul britanic nu va adopta în prealabil nicio soluție, așa cum a cerut, de exemplu, Fenadismer, după ce, de Paște, transportatorii, printre care mii de șoferi spanioli, au fost victime ale ineficienței britanice, care s-a tot repetat de la Brexit încoace din diferite motive, cu așteptări de peste 24 de ore în șanțurile drumului, fără acces la toaletă, igienă sau restaurant.

Acum, guvernul britanic avertizează din nou că va consolida supravegherea pe M2 și pe alte drumuri din zonă pentru a preveni ca vehiculele grele să evite coada, apelând la alternative. Cei care fac asta, dacă vor fi interceptați, vor fi amendaţi cu 300 de lire sterline și trimişi la coadă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare