Cu ocazia Zilei Naţionale a Ungariei, care se sărbătorește pe 15 martie, autoritățile maghiare au anunţat o perioadă cu restricții de circulație. Astfel, restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone în traficul intern și internațional se vor aplica de marţi, 14 martie 2023, orele 22:00, până miercuri, 15 martie 2023, orele 22:00.

Potrivit Asociaţiei Transportatorilor Rutieri Maghiari, MKFE, sunt exceptate de la restricțiile de circulație autovehiculele care transportă animale vii, cele care transportă alimente perisabile şi combustibili, precum şi transporturile umanitare.

MKFE continuă să pledeze pentru modificarea interdicției de circulație pentru a permite companiilor de transport și șoferilor să își programeze munca într-un mod mai flexibil. În acest sens, MKFE a trimis pe 7 martie 2023 o nouă scrisoare către ministerul de specialitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare