În Germania, de sâmbătă, 2 iulie, vor intra în vigoare o serie de restricţii de circulaţie care se vor menţine pe tot parcursul weekend–urilor, odată cu începerea vacanțelor. Interdicţiile de circulaţie vor viza vehiculele de peste 7,5 t şi ansamblurile care trag o remorcă sau semiremorcă.

Interdicțiile de circulaţie se aplică în Germania în toate sâmbetele din iulie și august. Anul acesta, începutul impunerii restricțiilor este pe 2 iulie și se vor păstra până pe 27 august, inclusiv, între orele 7:00 şi 20:00, însă doar pe anumite drumuri selectate. Acestea vor fi în principal traseele nord-sud, cele mai importante drumuri din bazinul Ruhr, precum și autostrăzile din sudul muntos.

Lista oficială a drumurilor acoperite de interdicții de sărbători poate fi găsită pe site-ul BAG.

Reamintim că şi în Polonia au intrat în vigoare restricțiile de vacanță, începând cu weekendul trecut. Mai multe amănunte puteţi afla din articolul: Restricţii de circulație în Polonia între 24 iunie şi 26 august 2022.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare