În Polonia, de vineri, 24 iunie, vor intra în vigoare o serie de restricţii de circulaţie care se vor menţine pe tot parcursul weekendurilor, odată cu începerea vacanțelor. Interdicțiile vor trebui respectate în fiecare zi de vineri, de la 18.00 la 22.00, în fiecare sâmbătă de la 8.00 la 14.00 și în fiecare duminică de la 8.00 la 22.00.

Restricțiile se vor aplica vehiculelor cu MTMA de peste 12 tone, deși cu unele excepții. În primul rând, există o excepție pentru vehiculele care se întorc în Polonia ca parte a transportului internațional. Va exista o excepție, de exemplu, şi pentru transportul mărfurilor perisabile, așa că și transportul frigorific se va desfășura fără probleme.

O săptămână mai târziu, pe 2 iulie, Germania va introduce la rândul său interdicțiile de vacanţă, care nu se vor aplica însă pe toate drumurile.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare