Grupul SPAR Austria continuă să înregistreze o creștere puternică în Europa Centrală. Printr-o strategie de expansiune direcționată, retailerul din Europa Centrală operează acum în regiunile Emilia-Romagna și Lombardia. Zona deservită în Italia de retailerul alimentar, care operează și în Austria, Ungaria, Slovenia și Croația, s-a extins acum pentru a include tot nord-estul Italiei, anunţă compania.

Această extindere necesită și o nouă infrastructură logistică. Prin urmare, SPAR a deschis un nou sediu regional, inclusiv un centru logistic pentru Emilia-Romagna, în Castel San Pietro Terme. 18.600 de metri pătrați de spațiu de depozitare și 1.700 de metri pătrați de birouri de ultimă generație vor fi cuprinşi în viitorul hub de expansiune în Emilia-Romagna. Se preconizează că cele 50 de locuri de muncă actuale se vor extinde la peste 100 în următorii ani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut