Retailerul polonez de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, SMYK All for Kids, își extinde rețeaua națională cu un magazin în cel mai nou mall din țară, Carolina Alba Iulia. Retailerul ajunge astfel la 29 unități în România, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK din Alba Iulia ocupă o suprafață de peste 430 m2. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea Transilvania, unde retailerul polonez are alte 6 magazine, în Sibiu, Deva, Bistrița, Mureș și Brașov. „Ne bucurăm să extindem rețeaua SMYK într-un oraș atât de important ca Alba Iulia și să ne consolidăm poziția în regiune. Acest pas reprezintă nu doar o expansiune a afacerii, ci și o investiție în comunitatea locală și în satisfacerea nevoilor familiilor din zonă. Suntem încântați să aducem oferta noastră de produse destinate copiilor în Alba Iulia, oferind o selecție atent aleasă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării educative și articole pentru îngrijirea copiilor. Deschiderea acestui magazin reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi servicii și produse în locații accesibile clienților noștri”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajați.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut