Proprietarul şi operatorul de proprietăţi de logistică şi distribuţie, Logicor, îşi extinde portofoliul de clienţi din Parcul Logistic Logicor Bucharest II, acomodând The Home, retailer online de mobilă și corpuri de iluminat.

The Home are în prezent două magazine fizice în București și Cluj și a semnat cu Logicor un contract de închiriere pentru o suprafață totală de aproximativ 8.000 m2, de unde își va distribui produsele direct către clienţi şi magazine.

Parcul Logistic Logicor Bucharest II, care oferă o suprafață totală de aproximativ 39.000 m2 de spațiu de depozitare, reprezintă locația potrivită pentru operațiunile de distribuție ale companiei The Home, deoarece are acces direct la autostrada A3, ce leagă zonele din Nordul şi Estul Bucureștiului, precum și centrul orașului și Aeroportul Internațional Henry Coandă. „Suntem într-o continuă expansiune, iar pe fondul creșterii înregistrate anul trecut și extinderii operațiunilor în țările apropiate, mutarea într-un nou depozit logistic a venit ca un pas firesc. Suntem încrezători că acest punct logistic ne va ajuta să optimizăm timpii de aprovizionare și să venim în întâmpinarea clienților cu cele mai bune soluții. Deși traversăm o perioadă fragilă din punct de vedere economic, continuăm să ne dezvoltăm, să extindem gama de produse și să oferim servicii de calitate”, a declarat Corina Pascal, co-fondator The Home.

Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România, adaugă: „The Home este o afacere antreprenorială, tânără și de succes, cu perspective mari pentru viitor, care, la fel ca mulți alți clienți din domeniul comerțului electronic, se confruntă cu o presiune crescută pentru a satisface nevoi logistice din ce în ce mai complexe. Parcul Logistic Logicor Bucharest II s-a remarcat drept soluția optimă pentru necesitățile lor și ne bucurăm să le oferim soluții logistice moderne și personalizate care le vor susține creșterea viitoare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut