Sub sloganul Profi – „Poți recicla cat vrei, când vrei… pe vouchere sau lei” – rețeaua Profi s-a pregătit să recupereze ambalajele reciclabile, măsură cu efecte benefice pentru mediu.

„Participând la acest parteneriat public privat funcțional, cel mai mare proiect de economie circulară din țară, noi și clienții noștri contribuim la dezvoltarea durabilă a unei Românii mai curate”, declară Gaetan Pacton, Directorul general Profi. „Apreciem efortul făcut de RetuRo pentru a crea sistemul prin care producători, importatori, retaileri și simpli cetățeni ne dăm mâna astfel încât toți locuitorii țării să poată recicla”.

Recipientele incluse în Sistemul Garanție Returnare – SGR sunt PET-urile, sticlele și dozele cu volume între 0,1 și 3 litri, marcate cu simbolul „Ambalaj cu garanție”. La achiziționarea produsului se reține o garanție de 50 de bani care este apoi returnată sub formă de cash sau voucher sau transfer bancar atunci când ambajul este adus la un punct de colectare. Ambalajele sunt acceptate doar goale, întregi, nedeformate, cu codul de bare și simbolul „Ambalaj cu garanție” intacte.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut