Rhenus a obținut certificarea Centrului de Excelență pentru Validatori Independenți în Logistica Farmaceutică (CEIV Pharma) de la Asociația Internațională a Transportului Aerian, IATA, pentru filiala sa din Aeroportul din Istanbul, care deservește acum piața turcă.

Certificarea CEIV arată că Rhenus îndeplinește cerințele de conformitate pentru manipularea produselor farmaceutice, cum ar fi bunele practici de distribuție (GDP) ale Uniunii Europene, standardele OMS și reglementările IATA de control al temperaturii. Rhenus analizează, de asemenea, activitățile din Turcia în funcție de condițiile interne, internaționale și IATA, atenuând în același timp impactul și riscurile, cu îmbunătățiri tehnologice, cum ar fi soluții IoT personalizate, urmărire și monitorizare în timp real.

Rhenus a obținut certificarea în doar 16 luni și se așteaptă să-și crească volumele de expediere în Turcia cu 25%, cu un serviciu 24/7 oferit pe aeroportul din Istanbul și o poziție strategică care leagă Orientul Îndepărtat și Europa.

Rhenus Turcia numără 190 de experți în unsprezece sucursale din toată țara, acoperind soluții de logistică și expediere de mărfuri pentru transportul aerian, maritim și rutier de marfă, mărfuri de proiect și depozitare, oferind în același timp servicii complete de logistică end-to-end, cu transparență și soluții personalizate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare