Odată cu preluarea completă a companiei logistice croate Log Adria, furnizorul de servicii logistice Rhenus își întărește prezența în Balcani, mizând în special pe serviciile de expediere și serviciile de transport prin porturile croate Rijeka și Ploče. Acum, Rhenus este reprezentat pentru prima dată prin locații proprii în Croația, compania fiind deja activă în România, Bulgaria, Slovenia și Serbia. „Log Adria își aduce în această preluare cunoștințele sale regionale. Rhenus va conecta această cunoaștere de lungă durată a clienților locali și a partenerilor de afaceri cu propria rețea globală, care, prin achiziţie, se extinde semnificativ“, subliniază Patrick Schäffer, purtător de cuvânt al Rhenus Commodity.

Fondată în 2014, compania Log Adria oferă servicii de transport maritim din orașul-port Rijeka și servicii de expediţii. Deţine, de asemenea, o filială de transport maritim şi în Ploče, în sudul țării, și locații de transport aerian în capitala Zagreb și în Belgrad (Serbia).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut