În Danemarca, Rhenus Warehousing Solutions a preluat DKI Logistics, inclusiv firma sa de investiții în depozite, DKI Automatic. Autoritățile au aprobat acordul, astfel încât DKI este deja parte oficială a grupului german Rhenus. Managerii responsabili au semnat contractul săptămâna trecută.

Fostul CEO, Preben Borregaard, părăsește compania cu efect imediat. René Møller Klausen, care a fost COO la DKI până acum, îl înlocuiește în funcția de CEO. „Valorile noastre se potrivesc perfect. A fi parte a grupului Rhenus oferă companiei noastre oportunități fără precedent, de care nu ne-am bucurat în trecut”, spune René Møller Klausen.

Specialistul în logistică 3 PL, DKI, oferă soluții logistice complete la cele șapte depozite ale sale extrem de automatizate. Prin încorporarea DKI în cadrul Rhenus Group, clienții din Danemarca vor beneficia acum de întreaga gamă de servicii oferite de Rhenus Group, pe lângă ceea ce DKI le oferea. Acestea nu includ doar servicii de depozitare în spațiul care măsoară 3,5 milioane m2, ci și o gamă largă de opțiuni – transport terestru, aerian și maritim, pe tot globul.

Datorită fuziunii portofoliilor extinse de servicii, Rhenus Warehousing Solutions și DKI pot oferi împreună clienților soluții scalabile, de calitate. „Organizarea intrării noastre pe piața din țările nordice împreună cu DKI este, prin urmare, pasul logic. Salutăm cu căldură toți clienții, angajații și partenerii DKI din familia Rhenus”, spune Andreas Plikat, directorul general Rhenus Warehousing Solutions.

Noua relație cu DKI nu numai că va extinde rețeaua europeană a Rhenus Warehousing Solutions în termeni geografici, ci va implica și un accent mai mare pe manipularea mărfurilor în sectoarele FMCG și de îngrijire a sănătății.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare