Furnizorul de servicii logistice Rhenus și-a extins prezența în China prin înființarea unei noi sucursale în Zhuhai. Orașul găzduiește cel de-al doilea port ca mărime din China și a jucat un rol major de când Zona Hengqin din Zona-pilot de liber schimb Guangdong (GPFTZ) a intrat în funcțiune în 2015.

Desemnată drept una dintre primele zone economice speciale ale Chinei și găzduind peste 2.200 de întreprinderi, în mare parte din domeniul tehnologiei, autorităţile regionale au anunțat planuri de dezvoltare ulterioare pentru zona Greater Bay Guangdong-Hong Kong-Macao.

Noua sucursală Rhenus va oferi, printre altele, soluții de depozitare pentru clienții care folosesc Aeroportul Internațional Macao și Aeroportul Hong Kong. Locația, sub îndrumarea lui Cliff Xu, CEO al Rhenus Air & Ocean Greater China, constituie încă un pas spre următoarea sucursală Rhenus care se va deschide în Macao în 2022.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut