Filiala italiană a grupului german Rhenus își întărește activitățile în nord-estul Italiei prin deschiderea unui birou în Treviso, ridicând la 10 numărul acestora în cadrul diviziei Air & Ocean din Italia. Potrivit companiei, „noul sediu va aduce Rhenus mai aproape de clienții existenți și viitori din nord-estul Italiei, zonă care a fost întotdeauna considerată unul dintre principalii plămâni productivi industriali la nivel național”. Rhenus își consolidează și activitățile din Trieste, sediul de aici devenind principala poartă de intrare a mărfurilor primite din Asia, nu numai pentru Italia, ci și pentru Europa de Sud-Est.

„Deschiderea biroului din Treviso dedicat serviciilor maritime și aeriene și consolidarea activităților noastre legate de portul Trieste se traduc prin creșterea organică a Rhenus Air & Ocean în Italia. Astfel, încununăm un an excepțional de creștere pentru compania noastră”, spune Simone Riccobono, Country Manager al Rhenus Air & Ocean Italia. „Lunile următoare vor fi cu siguranță provocatoare pentru economie și pentru structura globală de producție, însă suntem convinși că împreună cu echipa noastră și datorită rețelei globale din care facem parte, vom putea gestiona noile complexități și vom putea menține un nivel ridicat de servicii pentru clienţii noştri.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare