Grupul Rhenus își extinde rețeaua de locații din Germania pentru transportul rutier (inter)național. În Nürnberg, construiește o unitate logistică complet nouă, de aproape 17.000 m2, cu un depozit, o zonă de manipulare a mărfurilor și spațiu de birouri. În Dietzenbach, Rhenus își extinde serviciile de logistică existente pentru a satisface cererea tot mai mare de spațiu de depozitare și manipulare. Site-ul va fi extins și modernizat pentru a stoca atât mărfuri periculoase, cât și produse de la companiile farmaceutice cu cerințe speciale de temperatură.

Ambele amplasamente vor fi echipate cu o unitate de energie solară, vor procesa apa de ploaie și vor fi, de asemenea, construite sau transformate în conformitate cu Legea Energiei pentru Construcții (GEG) 40. Instalațiile sunt de așteptat să fie finalizate în primăvara anului 2024.

„Suntem încântați să răspundem cererii în creștere din partea clienților noștri din regiunile economice Frankfurt și Nürnberg. Numai în Dietzenbach ne extindem zonele de manipulare cu aproximativ 50%, iar în Nürnberg ne dublăm actualul Cross Dock pentru a ne consolida prezența, în special în traficul de mărfuri generale euro-naționale”, explică Nenad Lukic, Managing Director Rhenus Road Freight.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut