Compania germană Rhenus își consolidează activitățile în Ungaria prin achiziționarea expeditorului local de marfă ITS Logistics. Aceasta este a doua achiziție în Europa de Est în câteva luni, după cea a companiei croate de logistică Trans Integral.

ITS Logistics Hungary este partener de lungă durată al lui Rhenus, colaborând cu succes la numeroase proiecte. Achiziția marchează un nou pas în parteneriat și transmite o rezoluție comună de a combina punctele forte, resursele și expertiza în beneficiul clienților. „Suntem încântați de oportunitățile pe care le aduce această achiziție și așteptăm cu nerăbdare să primim ITS Logistics Hungary în familia Rhenus”, spune Patrick Schäffer, CEO Rhenus Air & Ocean Central-East Europe. „Această mișcare ne va permite să servim mai bine nevoile clienților noștri, în special în ceea ce privește serviciile de transport aerian de marfă, extinzându-ne totodată raza pe piața maghiară.”

Directorul general al ITS Logistics Hungary, Peter Kuzma, adaugă: „Preluarea marchează începutul unei noi călătorii interesante pentru compania noastră. Suntem dornici să dezvoltăm în continuare afacerea și să stabilim scena pentru ca şi clienții, partenerii de afaceri și angajații să crească.”

ITS Logistics Hungary are peste zece ani de experiență în furnizarea de servicii complete de transport și depozitare. Cu sediul în Vecsés, la periferia capitalei, compania se concentrează în principal pe servicii aeriene de expediere de mărfuri și operațiuni de vămuire. Transportul maritim, rutier și feroviar fac, de asemenea, parte din portofoliul de servicii.

Deși achiziția este semnată, verificările maghiare ale investițiilor străine durează până la două luni.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut