Furnizorul de servicii logistice își extinde rețeaua nord-europeană prin achiziția transportatorului suedez MTS Malmö Transport & Spedition AB. Odată cu preluarea, Rhenus își extinde portofoliul de servicii în transportul de mărfuri generale și mărfuri cu temperatură controlată, precum și în vămuire – și obține noi conexiuni cu Europa Centrală și de Est și Turcia.

MTS este bine integrat în rețeaua în creștere a grupului Rhenus din Scandinavia. „Odată cu achiziția MTS în Suedia, ne consolidăm din nou poziția în Europa de Nord. Clienții noștri, atât din Suedia, cât și de pe alte piețe, beneficiază de portofoliul de servicii extins, de know-how-ul aprofundat și de rutele comerciale diversificate pe care MTS le aduce”, a declarat Alexander Olsen, director general Rhenus Suedia.

MTS Malmö Transport&Spedition AB, care activează de peste 30 de ani oferă toate tipurile de transport – FTL, LTL și grupaj, precum și ADR și cu temperatură controlată.

Compania este certificată AEO de către autoritatea vamală suedeză și asigură vămuirea pentru clienți. Terminalul din Malmö are, de asemenea, statutul de antrepozit. MTS aduce rute bine stabilite către piețele din Europa Centrală și de Est și Turcia.

Grupul Rhenus s-a extins anul trecut în regiunea scandinavă, deschizând locații în Norvegia și Danemarca, şi achiziționând specialistul danez 3PL DKI, cu 310.000 m2 de spațiu de depozitare. Potrivit companiei, în regiunea nordică există un potențial de creștere enorm și sunt planificate investiții suplimentare acolo în viitor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare