Furnizorul de servicii logistice Rhenus dorește să-și extindă portofoliul de servicii pentru clienții din industria siderurgică, comerț și procesare și, prin urmare, preia Robert Schmitz Spedition, un partener specializat pentru industria de forjare și laminare la rece. Odată cu preluarea, angajații lui Robert Schmitz vor deveni parte a grupului Rhenus.

Expertiza de bază a Robert Schmitz Spedition este depozitarea și transportul multimodal de sârmă, bobine, benzi de fante și produse ștanțate. Materialele valoroase, foarte sensibile, necesită o manipulare specială și condiții speciale de depozitare. Prin urmare, sistemele de depozitare de ultimă generație încălzesc în mod specific zonele de depozitare și reglează umiditatea. De asemenea, 25 de camioane din flota proprie a companiei sunt pregătite pentru a transporta echipamentele speciale cu greutăți unitare de până la 35 de tone. O mare parte dintre semiremorci are puțuri spiralate pentru transport sigur și eficient. În plus, Robert Schmitz poate gestiona peste 250 de vagoane pe săptămână printr-o cale ferată scurtă conectată cu calea principală (siding) deținută de companie la locația din Hagen.

Fondată în 1926, compania era în prezent administrată de cea de-a treia generație a familiei, Hans-Georg Schmitz. Odată cu preluarea, angajații Robert Schmitz vor deveni parte a grupului Rhenus. Chiar și după achiziție, unitatea din Hagen va continua să existe ca o companie independentă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare