Polița rutieră europeană Roadpol a programat în perioada 19-25 februarie prima campanie din 2024 de verificări extraordinare în trafic ale camioanelor și autobuzelor. Alte controale la nivel european sunt planificate a se desfăşura în mai și noiembrie.

Ca în fiecare an, Roadpol anunţă trei săptămâni de verificări rutiere Truck&Bus cu focus pe vehiculele industriale și autobuze.

Prima campanie din 2024 este programată de luni, 19 februarie, până duminică, 25 februarie. Operațiunile vor fi realizate în colaborare cu Autoritatea Europeană a Muncii şi vor acoperi toate elementele siguranței rutiere, inclusiv starea tehnică, dimensiunile și greutatea vehiculelor. În ceea ce privește șoferii, controalele se vor concentra pe permisele de conducere, respectarea timpilor de conducere și de odihnă și pe utilizarea corectă a tahografului. De asemenea, încărcătura camionului va fi verificată, precum și documentele de însoțire a transportului.

Celelalte două săptămâni de verificări Truck&Bus din 2024 vor avea loc în perioada 15-19 mai și 11-17 noiembrie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut