Săptămâna aceasta, între 15 şi 21 aprilie, Roadpol desfăşoară campania „Săptămâna controlului vitezei” în statele membre ale Uniunii Europene. Mai mult, vineri, 19 aprilie, va avea loc Maratonul controlului vitezei, care se va desfăşura timp de 24 de ore, de la 00.00 la 23.59.

Şi poliţiştii rutieri din România vor participa la operațiunea Roadpol Speed, menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră. Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea accidentelor rutiere și protejarea vieților participanților la trafic.

Polițiștii vor intensifica patrularea și controlul traficului pe întreg teritoriul ţării în timpul acestei operațiuni, fiind folosite toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pentru detectarea și sancționarea șoferilor care încalcă limitele legale de viteză.

În Ungaria, Speed Marathon-ul se va desăşura tot pe 19 aprilie, timp de 24 de ore, dar începând cu ora 6 dimineața.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut