Rohlig SUUS Logistics recunoaște potențialul Kazahstanului ca centru logistic între Europa și Asia, în special cu China. Ca urmare, operatorul polonez a deschis o sucursală în Almaty, oferind servicii de transport aerian, rutier și feroviar, soluții intermodale și de depozitare. Compania își propune, de asemenea, să distribuie produse pe piața locală și țările învecinate, inclusiv Uzbekistan, Turkmenistan, Tadjikistan și Kârgâzstan.

Operatorul Rohlig SUUS Logistics este în creștere dinamică pe piețele din Europa Centrală și de Est. Observând tendințele de afaceri și nevoile clienților, compania a decis să deschidă o sucursală în Kazahstan, ca următoare piață de expansiune.

Andrzej Kozłowski, membru al Consiliului de Administrație la Rohlig SUUS Logistics, explică: „Situația geopolitică și locația geografică au sporit recent importanța Kazahstanului. Clienții noștri îl percep ca un centru logistic excelent între Europa și China, precum și un punct de plecare pentru extinderea ulterioară a afacerii și distribuția mărfurilor către piața locală și țările învecinate.” Acest lucru este confirmat de date, deoarece principalii parteneri economici ai Kazahstanului includ țări asiatice, în special China, Europa și țările CSI, inclusiv țările învecinate precum Uzbekistan și Turkmenistan. „Dincolo de tendința economică, investiția în Kazahstan este influențată incontestabil, printre alți factori, de faptul că observăm o serie de investiții în dezvoltarea infrastructurii moderne în această țară, atât în drumuri, cât și în căile ferate. Acest lucru se traduce direct în îmbunătățirea capacităților noastre operaționale în regiune, în special în domeniul transportului intermodal, pe care ne focusăm în dezvoltarea noastră.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut