Roland Jost renunță la funcția de CEO al companiei de transport cu același nume. Decizia vine după ce Jost a ajuns la un acord cu instanța într-un caz de dumping social. În calitate de proprietar, Jost va rămâne președintele consiliului de administrație al Jost Group.

Dosarul privind dumpingul social de la Jost se prelungește din 2017. Parchetul a vizat firma de transport sub suspiciunea de evaziune la contribuțiile la asigurările sociale. Firma însăși a decontat recent cu procurorul o sumă de 30 de milioane de euro, iar acum, directorul general Roland Jost a ajuns la o înțelegere, potrivit ziarului L’Echo. El primește o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, dar nu se pune problema unei amenzi sau confiscări. Pe de altă parte, el se dă deoparte din funcția de CEO, dar va păstra funcția de președinte al consiliului de administrație. Instanța mai are de ratificat aranjamentul, care este așteptat pe 17 octombrie. Parchetul federal nu comentează cererile de lămuriri ale Transportmedia.be. Nu se știe încă cine îi va urma lui Jost în funcția de CEO.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare