Peugeot va furniza către Royal Mail încă 2.000 de autoutilitare noi pentru a-și extinde flota de vehicule electrice. Noile vanuri Peugeot e-Expert și Peugeot e-Partner comandate se vor alătura celor 28.000 de vehicule Peugeot existente deja în flota Royal Mail. 

Royal Mail își propune să aibă 5.500 de vehicule electrice în flota sa până în 2023. Julie David, Managing Director al Peugeot UK a declarat: „Cu fiecare autoutilitară din gama noastră beneficiind deja de o versiune electrică și fiecare mașină care oferă o variantă electrificată până în 2024, așteptăm cu nerăbdare să continuăm sprijinul nostru pentru Royal Mail și ambiția sa pentru o versiune mai ecologică în viitor.”

Angajamentul Royal Mail de a reduce emisiile de carbon pe parcursul operațiunilor sale completează strategia de electrificare a Peugeot, care își propune să ofere clienților săi o variantă electrificată a fiecărui model din gamă până în 2024.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut