În prezent, fabrica AvtoVAZ din Rusia folosește trei nume de mărci pentru mașinile sale: Granta, Vesta și Niva, scrie agenţia TASS. În viitor, li se pot adăuga, după cum a solicitat compania, şi mărcile Altra, Astera, Azimut, Gravis, Merida, Retiva, Tarusa și XTour.

După cum a explicat serviciul de presă AvtoVAZ pentru TASS, producătorul auto a solicitat înregistrarea a opt mărci comerciale noi care ar putea fi utilizate pentru viitoarele modele de mașini: Altra, Astera, Azimut, Gravis, Merida, Retiva, Tarusa și XTour. „Este o practică obișnuită să înregistrăm în avans şi să rezervăm noi nume pentru viitoarele noastre mașini. Momentan, nu putem spune care dintre ele va fi de fapt folosit în numirea noilor produse.”

În luna mai a acestui an, va fi lansată producția de serie a familiei de mașini Largus, iar în cel de-al treilea trimestru – Lada Aura și modelele electrice e-Largus. La începutul anului viitor, producătorul rus va începe fabricarea familiei de mașini Lada Iskra, iar în 2026 – Lada B+ Cross, pe platforma Vesta.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut