Compania franceză Decathlon caută un cumpărător pentru activele sale rusești, scrie TASS. Însă după cum a precizat ministrul adjunct al Industriei și Comerțului din Rusia, Viktor Evtukhov, vânzătorul nu poate primi mai mult de 50% din prețul de piață al companiei.

În Rusia, Decathlon operează 25 de magazine și un centru de distribuție. În acest moment, compania caută un cumpărător, iar în viitorul apropiat afacerea poate fi supusă examinării comisiei guvernamentale. Acest lucru a fost anunţat de Viktor Evtukhov, șef adjunct al Ministerului Industriei și Comerțului. „Nu am permis vânzarea pe bucăţi a afacerii Decathlon și, din câte știm, această companie caută acum un cumpărător. Poate chiar în viitorul apropiat vor fi depuse documente. Însă ştiți cerințele, vânzătorul nu poate primi mai mult de 50% din prețul pieței.”

Anterior, divizia rusă a Decathlon primise aprobarea autorităților de reglementare pentru a vinde o parte din magazinele care nu sunt strategice. În total, au fost scoase la vânzare patru hipermarketuri, din care unul a fost deja vândut.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut