Producătorul francez de anvelope Michelin a vândut afacerea rusească distribuitorului local Power International Tires, scrie Izvestia, citând serviciul de presă al companiei.

Michelin a finalizat procedura de vânzare a activelor rusești către distribuitorul de anvelope Power International Tires. Distribuitorul rus a devenit proprietarul activelor companiei Michelin din Rusia, care include Michelin LLC, o fabrică de anvelope din Davydov, Regiunea Moscova, și Camso CIS, companie specializată în vânzarea de anvelope și șenile pentru echipamente speciale.

Potrivit Retail.ru, cifra de afaceri anuală a reprezentanței din Rusia a Michelin, în 2021, a fost de peste 39 de miliarde de ruble (460,1 milioane de euro), iar în 2022 cifra de afaceri a scăzut la 14,5 miliarde de ruble (171 milioane de euro). În 2022, veniturile Power International Tires în 2022 au depășit 31 de miliarde de ruble (365,6 milioane de euro).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut