Cea mai mare parcare pentru camioane din Europa a fost deschisă oficial pe 6 decembrie, în orașul englez Ashford, lângă intrarea în Eurotunnel-ul care face legătura între Marea Britanie și Franța. Este o unitate păzită, cu multe facilități pentru șoferi.

Cererea de parcări pentru camioane este încă enormă în Europa, iar inițiative precum construirea celei din Ashford sunt notabile. Mai ales că este o parcare foarte modernă, la care șoferii care călătoresc pe rutele europene de obicei nu pot decât să viseze.

Parcarea de 24 de ore din Ashford va putea găzdui 650 de camioane. Cel mai important este că va fi sigură, pentru că întreaga locaţie este înconjurată de o plasă înaltă de 7 metri, cu sârmă ghimpată și spoturi activate de o fotocelulă. Zona este de asemenea monitorizată.

Șoferii care ajung la parcarea din Ashford nu numai că vor putea să se odihnească în condiții de siguranță, fără teama de agresiune sau furt de marfă, dar și să petreacă un timp plăcut utilizând infrastructura unității. Acolo vor găsi toalete, restaurante, o spălătorie, o sală de sport și un lounge cu TV. De asemenea, va fi disponibilă o sală de jocuri video. Desigur, vor fi locuri de cazare pentru șoferii dornici, dar această parte a investiției încă nu este finalizată.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut