Metrans a lansat noua sa legătură între Ungaria și România. Trei zile pe săptămână un tren bloc circulă între Budapesta și Arad în ambele sensuri. 

Filiala HHLA dezvoltă în mod regulat noi rute către noi destinații și, prin urmare, este un candidat potrivit pentru a participa la Summit-ul european al Drumului Mătăsii, ca parte a discuției pe tema „noi destinații”, pe 7 decembrie. Compania intermodală HHLA Metrans va fi reprezentată de Martin Koubek.

„Tocmai am lansat acest nou serviciu între Budapesta și Arad, dar lucrăm deja şi la alte servicii noi”, a declarat Stefan Esztergalyos de la Metrans.

Noua conexiune leagă terminalul Metrans din capitala Ungariei de terminalul Afluent din Arad, care se află în apropierea graniței cu Ungaria. Metrans a încheiat un parteneriat cu terminalul Afluent, deoarece primea un „număr tot mai mare de solicitări pentru extinderea activităților Metrans în România”.

Trenurile pleacă din terminalul din Budapesta în zilele de marți, joi și duminică, în timp ce în cealaltă direcție pleacă luni, miercuri și vineri. „Apreciem suportul terminalului Afluent și suntem încântați că vom putea satisface cerințele clienților noștri cu noul serviciu suplimentar”, a comentat Metrans. „Împreună cu partenerul Afluent vom dezvolta, de asemenea, activități de depozit și servicii de transport pe prima/ultima milă. Așteptăm cu nerăbdare să creștem în continuare relaţia noastră de cooperare.”

Metrans își dezvoltă activ portofoliul în Ungaria. În afară de terminalul din Budapesta, în prezent construiește un nou terminal în Zalaegerszeg, situat mai central. „Acesta va fi un hub pentru serviciile de transport de-a lungul Coridorului Adriatic și spre sudul și sud-estul Europei”, spune operatorul. Primele trenuri urmează să fie manipulate în noua facilitate în 2023.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut