Sistemele IT ale producătorului de ansambluri și componente legate de suspensii pentru remorci, camioane și autobuze, SAF Holland, au fost ținta unui atac cibernetic la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit declarațiilor grupului, sistemele de securitate ale companiei au reacționat imediat la atac. În conformitate cu protocolul de urgență, sistemele au fost verificate, oprite și deconectate de la internet. Compania lucrează la repornirea treptată a mediului de rețea și a programelor. În plus, vor fi implementate soluții temporare.

Producţia a fost întreruptă în anumite locaţii ale Grupului din cauza închiderii sistemelor IT. Amploarea efectelor atacului cibernetic asupra Grupului a fost examinată, iar SAF Holland a previzionat că va fi capabilă să compenseze stocul de producție rezultat în următoarele trei luni.

Compania dorește să se coordoneze îndeaproape cu clienții și furnizorii săi pentru a menține impactul asupra lanțurilor de aprovizionare cât mai scăzut posibil. Producătorul lucrează îndeaproape cu autoritățile de anchetă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut