Parry Körber va oferi o tehnologie software retailerului alimentar Sainsbury’s pentru a-și transforma lanțul de aprovizionare.

Provocarea pentru Sainsbury’s a fost găsirea unui WMS suficient de adaptabil pentru a acoperi diferitele cerințe ale întregii companii. Aceasta include mai multe centre de distribuție și de livrare, care se ocupă de diferite tipuri de produse alimentare, mărfuri generale și îmbrăcăminte.

Implementarea Körber WMS este o parte cheie a călătoriei Sainsbury’s către o rețea mai integrată, care îi va permite să-și deservească mai bine magazinele și clienții. „Centrele de execuție din peisajul afacerilor de astăzi trebuie să funcționeze cu eficiență maximă, iar soluțiile care integrează perfect procesele și reduc complexitatea sunt cheia succesului. Cu soluția noastră, oferim agilitatea pentru a satisface rețeaua vastă de magazine Sainsbury și o varietate largă de produse”, a explicat Anton du Preez, vicepreședinte executiv vânzări EMEA la Körber Supply Chain Software.

Parteneriatul le va permite celor două companii să facă modificări ale configurărilor, prin încorporarea de noi procese unice pentru Sainsbury’s, dar și să reducă timpii de livrare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare