Guvernul britanic a anunțat salariul minim național care va intra în vigoare de la 1 aprilie 2024, inclusiv salariul național de trai.

Guvernul Marii Britanii a anunțat ratele Salariului Național de Trai (NLW) și Salariului Minim Național (NMW) care vor intra în vigoare din aprilie 2024. Procedând astfel, a acceptat în totalitate recomandările Comisiei de Salarizare.

Tarifele care se vor aplica de la 1 aprilie 2024 sunt următoarele:

Sursa: Gov.uk

Agenția de terenuri și imobiliare GSC Grays a evidențiat potențialele repercusiuni ale creșterii salariului de trai național la 11,44 lire sterline pe oră de la 1 aprilie 2024, care include pentru prima dată lucrătorii cu vârsta de 21 și 22 de ani, dar şi ale creşterii semnificative a salariului minim național pentru lucrătorii mai tineri și ucenici. Astfel, industria agricolă, aflată deja sub o presiune financiară considerabilă, se teme că aceste schimbări vor înrăutăți provocările existente. Robert Sullivan, șeful afacerilor agricole la GSC Grays, și-a exprimat îngrijorarea că salariul minim mai mare ar putea face alte industrii mai atractive pentru potențialii lucrători, forțând fermierii să crească în continuare salariile.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut