Samskip continuă extinderea modelului său de „asistență pentru clienţi în sectorul multimodal” în Cehia și Slovacia. Noul birou și managerul regional de dezvoltare a afacerilor va permite Samskip și expeditorilor locali să se conecteze în mod eficient și să discute despre cum să încorporeze modul multimodal de transport în lanțurile de aprovizionare.

Extinderea recentă din Polonia a fost punctul de plecare pentru lansarea acestei inițiative a Samskip în regiune. Compania deschide acum un nou birou în Praga (Cehia), condus de un manager regional de dezvoltare a afacerilor. Sucursala din Praga va da putere Samskip și expeditorilor locali să conecteze și să integreze transporturi multimodale în lanțurile lor de aprovizionare, care în multe cazuri se bazează pe utilizarea remorcilor.

Deschiderea unui birou în Praga sprijină concentrarea lui Samskip pe orientarea către client și permite echipei să fie cât mai aproape de clienți.

„În Cehia și Slovacia, dorim să dezvoltăm parteneriate cu expeditorii dornici să exploreze beneficiile și oportunitățile de durabilitate pe care Samskip le oferă lanțurilor de aprovizionare. Clienții existenți apreciază deja suportul agil oferit de echipele noastre și așteptăm cu nerăbdare să îl transformăm în marca noastră comercială și în această regiune. Cu utilizarea soluțiilor digitale, facem trecerea la transportul multimodal cât mai ușor posibil”, spune Filip Chajęcki, director general Europa Centrală şi de Est.

Echipa din Gdansk (Polonia) va fi folosită ca un hub pentru servicii pentru clienți și operațiuni în Europa Centrală și de Est și va angaja, de asemenea, vorbitori de cehă și slovacă în acest scop.

FOTO: Samskip

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare