Samskip începe săptămâna aceasta un nou serviciu de transport feroviar de marfă, conectând portul german Duisburg cu Padborg, în sudul Danemarcei. Noul serviciu va fi operat de TX Logistik.

Potrivit Rail Freight, noua relaţie este lansată concomitent cu un serviciu care leagă portul interior german Duisburg de Padova, în nord-vestul Italiei, operat tot de TX Logistik. Pentru serviciul către Padova, sunt programate patru călătorii săptămânale dus-întors, în timp ce către Padborg sunt planificate trei călătorii. Potrivit Samskip, se așteaptă că aceste noi servicii să ofere alternative valabile de transport feroviar de marfă care să compenseze actuala penurie de șoferi din sectorul rutier european.

Anterior acestor servicii, Samskip a lansat și două servicii de transport feroviar de marfă din portul interior german Duisburg, unul către Verona, lansat acum câteva săptămâni, operat de TX Logistik, iar celălalt către Macon, în Franța, lansat la sfârșitul lunii februarie, operat de Delta Rail.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut