Camioanele căutate şi date în urmărire internaţională de autoritățile italiene au fost confiscate de poliția maghiară la punctul de trecere a frontierei pe autostrada Csanádpalota și la punctul de trecere a frontierei rutiere Nagylaki, a anunțat poliția maghiară pe site-ul propriu.

Poliția maghiară a confiscat recent un total de 17 camioane date în urmărire internaţională de autoritățile italiene la punctul de trecere a frontierei pe autostrada Csanádpalota și la punctul de trecere a frontierei rutiere Nagylak.

Camioanele Volvo și Scania, care făceau parte din aceeași flotă, au fost găsite de poliţiştii de frontieră în timpul inspecției, în perioada 23 – 25 iunie 2022.

Anchetatorii de la Departamentul de Poliție Makó au confiscat aceste vehicule în valoare totală de peste 127 de milioane HUF (circa 316.000 de euro).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare