Noua unitate va fi comparabilă cu cele trei centre de producție existente ale Scania. Cu alte cuvinte, aceasta va fi o fabrică ce va avea drepturi depline, nu doar o simplă unitate de asamblare, și urmează să fie gata în 2024 sau 2025.

Luni a fost inaugurată construcția unei fabrici marca Scania, situată în orașul Rugao, la aproximativ 150 de kilometri nord-vest de Shanghai. Fabrica din Rugao va furniza camioane pentru clienții din China și țările mai mici din Orientul Îndepărtat, în configurații tipic asiatice și adaptate nevoilor clienților de aici. În plus, 80% din componentele producției locale vor fi folosite, atât pentru simplificarea logisticii, cât și pentru reducerea costurilor. „Standardele chineze în domeniul camioanelor vor face un pas mai departe și vor fi pe deplin compatibile cu natura produselor pe care intenționăm să le vindem pe piata locală“, a spus președintele Scania China Group, Mats Harborn.

Scania deține unități de producție în Södertälje (Suedia), Zwolle (Olanda) și São Bernardo do Campo (Brazilia).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare