Scania introduce versiunea premium a cabinei pe gamele sale de camioane pentru distanțe lungi R și S, oferind o lungime mai mare cu 27 de centimetri în beneficiul spațiului interior. Această versiune este produsă în serie mică de compania-soră a Scania, Laxå Special Vehicles. „Combinăm unele dintre caracteristicile cabinei noastre de echipaj din seriile premium R și S . În acest fel adăugăm spațiu generos care ridică nivelul de confort și deschide calea pentru o multitudine de soluții creative“, explică Stefan Dorski, vicepreședintele Scania. Astfel, distanța de la pedale la peretele din spate al habitaclului ajunge la 270 de centimetri, ceea ce reprezintă cu 13% mai mult decât la cabina standard.

Stefan Dorski menţionează că „cel mai evident beneficiu este, evident, pentru șoferii de vehicule pe distanțe lungi, care au nevoie întotdeauna de soluții premium mai confortabile. Aceştia vor avea posibilitatea de a utiliza spațiul suplimentar pentru confort suplimentar, inclusiv pentru un pat mai mare. Aceste cabine pot fi utilizate şi pentru vehiculele școlilor de şoferi sau pentru vehiculele de apărare și salvare care au astfel posibilitatea de a transporta persoanele care au nevoie de asistență.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare