La capătul a trei ani de succes ca director general al Profi, Pawel Musial se retrage și predă conducerea actualului Vice-Președinte și Chief Operating Officer, Gaetan Pacton, cu începere de la 1 octombrie 2022.

Pawel a revenit la conducerea companiei în 2020, după o pauză de cinci ani. Numit inițial Executive Chairman, el a preluat apoi rolul de director general. „Obiectivul meu a fost să construim un nou format de supermarket care să ofere cumpărături de proximitate, cu prețuri convenabile și calitate bună, atractiv pentru toate categoriile sociale. Rezultatele de până acum arată că obiectivul inițial a fost atins, iar echipa condusă acum de Gaetan Pacton va duce mai departe munca pe care am început-o, oferind clienților din întreaga țară experiențe de cumpărare de cea mai bună calitate în categoria lor”, a declarat Pawel Musial, subliniind că, după mulți ani petrecuți departe de casă, va putea să dedice mai mult timp familiei și intereselor proprii. „În acești ani de provocări, când am fost martorii pandemiei de Covid-19 și ai invadării Ucrainei, Pawel a introdus conceptul Noul Profi și idei inovatoare care au propulsat vânzarile companiei și i-au transformat imaginea în cea a unei rețele de retail alimentar inovatoare. Pawel și-a atins toate obiectivele stabilite la începutul lui 2020 și lasă în urma sa o rețea Profi revigorată, care totodată a devenit cel mai mare angajator din România și retailerul alimentar cu cea mai mare acoperire națională”, a afirmat Robert Knorr, MidEuropa Managing Partner.

Gaetan Pacton are peste 20 de ani de experiență în retailul alimentar din România, lucrând anterior la Carrefour, Univers’all și La Fourmi. La Profi a deținut funcțiile de director operational și director de expansiune. „Am venit în Profi în 2011, când compania nu avea decât 83 de magazine. În ultimii 12 ani am reușit să construim rețeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine și cu cea mai rapidă rată de creștere. Sunt mândru și bucuros să conduc această organizație. Ne vom strădui în continuare să fim retailerul preferat pentru milioane de clienţi din întreaga Românie,” a spus Gaetan Pacton.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare