Müjdat Tiryaki, care a deţinut funcția de Director Ford Otosan Craiova din august 2022, va fi Președintele Ford Otosan Craiova începând cu 1 mai 2023, după numirea lui Josephine Payne ca Director General Adjunct al Ford Otosan.

În noul său rol, Tiryaki va fi responsabil de supervizarea operațiunilor de producție vehicule și motoare, precum și a altor funcțiuni de suport. El va conduce echipa din Craiova în menținerea rolului său cheie în călătoria Ford Otosan către era electrificării, în contextul lansării următoare de vehicule electrice, respectiv a E-Transit Courier, E-Tourneo Courier și Puma.

Tiryaki s-a alăturat Ford Otosan ca inginer în 2000 și a avut diferite roluri de conducere legate de producția Ford Transit, iar ulterior a fost numit Manager în Secția de Caroserii de la fabrica din Craiova. El a lucrat în Craiova în 2010-2012, iar ulterior a avut diverse roluri de conducere în Secția de Caroserii a fabricii din Gölcük (Turcia). Înainte de fi numit director al fabricii din Craiova (august 2022), Tiryaki a fost șeful fabricii din Gölcük, unde s-a ocupat de proiecte de creștere a capacității de producție și de lansarea E-Transit. Sub conducerea sa, fabrica din Gölcük a fost certificată Advanced Fourth Industrial (4IR) Lighthouse și s-a alăturat companiilor în WEF (World Economic Forum) Fourth Industrial Revolution.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare